köşe yazıları

3 Ocak 2011 Pazartesi

Bedava Görüşme İçin Ne Yapmalıyız?

Geçtiğimiz sene başlattığı “akşam 7’den sabah 7’ye bedava” kampanyasıyla büyük ses getiren Türk Telekom, yeni yılda yeni bir kampanyayla karşımızda. Ancak yeni yıla özel olarak hazırlanan bu kampanyadan ne yazık ki herkes faydalanamıyor.


Öncelikle ev hanımları ve gününü evde geçirenler düşünülerek hazırlanan kampanyada, 31 Ocak tarihine kadar gündüz 10’dan 12’ye 2 saatlik şehir içi ve şehirlerarası bedava görüşme yapılabilecek. Ancak bu kampanyadan faydalanabilmek için kayıt olmak ve ilk 1 milyon kişiden biri olmak gerekiyor. 

Kayıt olmak için 0 800 314 01 01 numarayı aramak yeterli. Bunun yanı sıra, ilk 1 milyon kişiden biriyseniz Türk Telekom ofisleri ve bayileri de kayıt işleminizi ücretsiz olarak gerçekleştirebiliyor.

Tüm bu şartların sağlandığı durumlarda, ay sonuna kadar Türk Telekom’dan sabah 10’dan 12’ye 2 saatlik konuşma kazanılmış olunuyor.

Ayrıca büyük ilgi gören “akşam 7’den sabah 7’ye bedava” kampanyası da 1 Nisan 2011 saat 07.00’ye kadar uzatıldı. Bu kampanya için herhangi bir başvuru veya taahhüt gerekmiyor. Bedava dakikalar şehir içi ve şehirler arası olarak kullanılıyor ve aylık 3 bin dakikalık bir limit uygulanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder