köşe yazıları

30 Aralık 2010 Perşembe

Saçlarınızın dökülmesine ne kadar daha izin vereceksiniz?

Saçlarınızın dökülmesine ne kadar daha izin vereceksiniz?
Yıllardır bir çözümü olmadığına inanılan saç dökülmesi ve kelliği önlemek artık eskisi kadar zor değil.

Haber: Saçlarınızın dökülmesine ne kadar daha izin vereceksiniz?
Yıllardır bir çözümü olmadığına inanılan saç dökülmesi ve kelliği önlemek artık eskisi kadar zor değil. Önlemek tamam ama, peki ya kaybettiğiniz saçlar ne olacak? Merak etmeyin... En son teknolojiyle artık yeni saç gelişimi de mümkün oluyor.

Stres, genetik faktörler, kullanılan ilaçlar ve dengesiz beslenme... Bunların hepsi de saç dökülmesinin birer nedeni. Fakat bu faktörleri hayatımızdan çıkartamıyoruz. Mesela stressiz yaşamamız, stresten tamamen arınmamız mümkün değil. Ya da sağlık problemleri sebebiyle kullandığımız ilaçları bir anda hayatımızdan çıkartamayız.
Bu değişiklikleri yapmamız için hayatımızı, yaşam tarzımızı da tamamen değiştirmemiz gerekiyor. Hele genetik faktörlerden dolayı oluşan saç dökülmesini önlemek ise imkansız bir durum...

Saç dökülmesini önleyen ve yeni saç gelişimini destekleyen en etkili yol!

Öncelikle yapmanız gereken saç dökülmesinin fazlalaştığını ve saçlarınızın seyreldiğini fark ettiğiniz anda gereken önlemi almak. Önlem alarak, saç dökülmesini büyük ölçüde önleyebilirsiniz. Fakat eç kaldıysanız ve saçlarınız seyreldi ya da kellik problemi oluştuysa da artık geç değil.
Biomühendisler tarafından yıllar süren uzun bir araştırma sonucunda geliştirilen YuDalisaç dökülmesi ve kellik gelişen bölgelerde bile yeni saç gelişimini sağlıyor. Hem de YuDali bunu iğnesiz, acısız ve çok pratik bir uygulamayla başarıyor.
Saç dökülmesi problemi yaşadığınız bölgeye YuDali Saç Güçlendirici Bakım Spreyi ‘ni sabah-akşam olmak üzere günde iki kere uygulamanız yeterli oluyor. Üstelik diğer kozmetik ürünler gibi geçici değil, kalıcı etki gösteriyor.
Yu&Dali Saç Güçlendirici Bakım Spreyi kullananların %89’unda saç dökülmesini önledi ve yeni saç gelişimini sağladı.
Etkisi bütün Dünya’da kanıtlanmış olan Saç Çıkartıcı Yu&Dali kellik oluşan bölgelerde ölü hücreleri temizliyor. Saç köklerini yeniden yapılandırarak canlanmasını sağlıyor. Böylece de kellik oluşmuş bölgelerde bile eskisinden çok daha sağlıklı ve güçlü saç gelişimini destekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder