köşe yazıları

14 Şubat 2011 Pazartesi

Aşkın gücünü arttıran bitkiler


Uzmanlar, bireylerin aşık olmalarında önemli paya sahip mutluluk hormonlarını arttıran bitkisel ilaçları şöyle sıraladı:
 



Aşkın gücünü arttıran bitkiler
Şifalı bitkiler satan Aktarlar, aşkın gücünü arttıran ve mutluluk hormonlarını harekete geçiren bitkileri sıraladı.
Her şeyden önce vücuttaki dengenin sağlanması için düzenli beslenmenin önemine dikkat çeken Aktarlar; sabah vezir gibi, öğlen kral gibi, akşamda fakir gibi ana öğünlerinizi tüketin önerisinde bulunuyor.
Adıyaman'da 22 yıldır şifalı bitkiler satışı yapan Yetkin Şifalı Bitkiler ve Baharat Dünyası sahibi Ercan Yetkin, aşıklara ve aşık olamayanlara 'doğal ve bitkisel' önerilerde bulundu. Bireylerin aşık olmalarında önemli paya sahip mutluluk hormonlarını ve cinsel gücü arttırmanın doğal yöntemlerine vurgu yapan Yetkin, aşkı yaşamak isteyenlere tavsiyelerde bulundu.
Bu konuda öncelikle bitkisel çayların olumlu katkılarına işaret eden Ercan Yetkin, "Bitki çayları; vücuttaki sıvıların akışını hızlandıran bitki çayları içildiğinde, kan dolaşımı hızlanır tutkularda ve heyecanlarda artış meydana gelir. Enerji seviyesini de yükselten bitki çayları seks yaşamını canlandırırlar" dedi.
Yetkin, mutluluk ve cinsel gücü arttıran besinleri şöyle sıraladı:
"Bal, arı sütü, polen, propolis, ginseng, ginko biloba, rezene, lavanta, karanfil, haşhaş, safran, meyan kökü, mine çiçeği, melek otu, çakşır, hardal, yohombin, süsen, yasemin, kekik, çadıruşağı otu, vanilya, saparma, maydanoz, roka, kereviz, limon, istiridye, havyar, marul, salatalık, domates, soğan, sarımsak, kakule, keçiboynuzu, hindi, siyah üzüm, muz, çilek, armut, şeftali, incir, hurma, fıstık, fındık, badem, ançüez (balık ezmesi), keten tohumu, ceviz, çikolata gibi daha çok önerilerimizi sıralayabiliriz. Bu besinler beyinde bir takım uyarılara neden oluyor ve böylelikle mutluluk hormonları harekete geçiyor."
Doğal yöntemlerin; cinsel isteksizliği, erken boşalma, çocuk olmama problemlerine, sperm sayısı eksikliğine olumlu katkılar sağladığını ve hatta karşı cinse ilgi duymayanları bile harekete geçirdiğini söyleyen Yetkin, şunları söyledi:
"CİNSEL SORUNLAR KADER DEĞİL"
"Pek çok kişi cinselliğin uzun sürmesi iyi performans olarak düşünür. Oysa iyi bir performans sadece süreyle belirlenmez. Önemli olan panterinizle birlikte sizde mutluluk ve tatmin yaratan bir cinsellik yaşamanızdır. Bu nedenle kendinize fiziksel ve psikolojik olarak yıpratıcı hedefler koymayın. Tek seferlik başarısızlıkta hemen panik olmayın: Cinsel performansınız fiziksel sorunlar kadar uyku seviyeniz, stres düzeyiniz, duygusal durumunuz, ortam, panteriniz gibi çok faktörden etkilenir. Bir kerelik başarısızlığı nihai sonuç zannedilmemelidir.

Cinsel sorunlar kader değildir. Her türlü cinsel sorununuzun bir tedavisinin mümkün olduğu unutulmamalıdır. Sağlık sorunlarınızı ihmal etmeyin. Şeker hastalığı, yüksek tansiyon, kalp-damar hastalıkları, yüksek kolesterol, depresyon, hormonsal dengesizlikler, kanser ve sertleşme problemi, kadınlarda orgazm ve uyarılma sorunları başta olmak üzere çeşitli cinsel sorunlara yol açabiliyor. Bu açıdan, genç yaşlardan itibaren, düzenli sağlık kontrolleri yaptırmanız
sağlıklı bir cinselliğin anahtarı olacaktır."
Yetkin ayrıca, bu bilgilerin tavsiye niteliğinde olduğunu, tedavi ya da reçete değiştirmeye yönelik olmadığını belirtirken, sıralanan bitkilerin yetişkinler için olduğunu sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder