köşe yazıları

7 Şubat 2011 Pazartesi

Anıl Altaş'tan E-Ticaretin Sırları İçin Rehber Kitap


Anıl Altaş'ın E-Ticaret: Satışta Tsunami Etkisi İsimli Kitabı Mediacat /Digitalage Tarafından Yayımlandı.

Haber: Anıl Altaş'tan E-Ticaretin Sırları İçin Rehber Kitap
Anıl Altaş kitabında internet üzerinden satış yapan şirketlerin başarı hikayelerine yer veriyor ve bu alanda başarılı olmanın sırlarını anlatıyor.
Anıl Altaş kitabında şirketlerin internet sayesinde satış yapmaya nasıl başlarım ve yeni oluşan satış hacmini nasıl arttırırım gibi temel sorulara yanıtlar veriyor.

Şirketler ve bireysel olarak satış yapmak isteyenler için rehber
Temelde, herkesin kullanacağı çözümler birbirine benzer olmasına rağmen, sadece koşulacak hedefe ve ellerindeki bütçeye bağlı olarak, ürün ve hizmetlerine özel, tablet çözümler sunan kitap, sadece eticaret yapanlar için değil, eticaret ve internette etkin satış yaparak paralel kariyer geliştirmek isteyenler için de özel bir rehber niteliğinde.

İş dünyasından canlı örnekler

E-ticaret: Satışta Tsunami Etkisi adlı kitabında, eğitimlerine katılanların ilginç soruları ve yaklaşımlarına yer veren Anıl Altaş, kitabını pek çok canlı örnekle oluşturuyor. Bazısı, bir e-ticaret sitesinin en kolay ve ucuz yoldan nasıl kurulacağını merak ederken, bir başkası ise ürettiği yol boyasını veya trendy kırmızı ayakkabıları internet üzerinden ihraç etmenin yollarını arıyor. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü'nde senelerce ders vermiş, emekliliğinin baharında Silivri yakınlarında küçük bir köye yerleşmiş ve yaratıcı mesleğini internetle bütünleştirmek isteyen bir kadın akademisyen ise fotoğraflara bakarak yaptığı heykelleri internet üzerinden nasıl satacağının ve bunu hedef kitleye nasıl duyuracağının yanıtını bulmayı hedefliyor.

Kitabın akıcılığını sağlamak için, e-ticaret sektöründeki başarılı girişimcilerle röportajlar yapılmış ve ''Anıl'ın Notu'' yorumlarıyla samimi ve içten bir hava yaratılmış. İnternetten etkin satış yapmak, sosyal medyayı e-ticaretle birleştirmek ve mobil ticaretle gelen yenilikleri görmek isteyen herkes için ideal bir e-ticaret rehberi olan kitap şu sorulara yanıt veriyor. E-ticaret nedir, e-ticaret yapan herkesin bilmesi gereken genel pazar bilgileri nelerdir, e-ticaret çeşitleri ve internetle gelişen e-ticaret tabanlı yeni iş modelleri hangileridir? Kitapta ayrıca Türkiye'deki e-ticaretin kısa tarihçesini de bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder