köşe yazıları

11 Ocak 2011 Salı

Minik Dev Zino Hd İşbaşında

Dell Inspiron Zino Hd, Masaüstü Bilgisayarlara Yeni Bir Solu Getiriyor.

Haber: Minik Dev Zino Hd İşbaşında
Dell yeni modeli Inspiron Zino HD ile temel bilgisayarişlemlerinin mini bir tasarımla yapılabilmesini sağlarken, HD kalitesinde video keyfine imkansunuyor. Inspiron Zino HD geniş ürün yelpazesiyle evinizin her köşesine uyum sağlayacak şekilde kişiselleştirilebilir.

599 Dolar + Kdv fiyatla satın alabileceğiniz InspironZino HD ile bütçenize göre ister entegre grafikçözümü istersenizde ayrık ekran kartı seçeneği mevcut. Özellikle öğrenciler ve aileler için ideal birürün olan Inspiron Zino HD; ofis programları, e-posta kullanımı, müzik ve fotoğraf düzenlemesi gibi temel bilgisayar işlemleri için çok elverişli.

Inspiron Zino HD evinizin hemen hemen her yerine sığabilecek kadar küçük. Entegre HDMI portu ile LCD TV-plazma gibi geniş ekranlara veya projektöre bağlayabileceğiniz Zino HD ilesinema ve Oyun keyfinizi katlayabilirsiniz. Ekran kartı ve Blu-Ray seçeneği ile evdeki yeni multimedya merkeziniz olmaya aday olan Zino HD'de uzaktan kumanda seçeneği ile dijitaliçeriğinize yerinizden kalkmadan da erişebilirsiniz.

Entegre çoklu kart okuyucu, USB, eSATA, VGA, HDMI portları ve kablosuz ağ özellikleriyle zengin bağlantı seçenekleri sunan Zino HD sayesinde daha az kablo gerektiren ve çok az yer kaplayan bir bilgisayara sahip olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder