köşe yazıları

28 Aralık 2010 Salı

yeni yıl modası

Teknolojide yeni yıl modası kırmızı

Yeni yılda sadece tabletler değil, kırmızı dijital eğlence araçları da dikkat çekecek. Oyun konsolu, dizüstü bilgisayar ve dijital fotoğraf makinelerinin kırmızı renklileri revaçta. iPhone ve iPad için... Devamı için tıklayınız

Eski ve yeni teknoloji bağımlılarına, çocuklara yönelik dijital oyuncaklara kadar her türlü cihaz yeni yıl hediyesi olarak mağazaları süslüyor. Kırmızı, yeni yıl hediyesini simgeleyen renk olarak dikkat çekerken dijital cihazlarda buna göre makyajlanıyor. Erkekler cihazların yeteneklerine göre karar verirken, kadınlar renk ve tasarıma dikkat ederek daha çok duygusal karar veriyor.
AKILLI CEPTE İNTERNET
Sürekli elektronik postalarını kontrol eden sevdikleriniz için kırmızı BlackBerry ideal. BlackBerry hizmeti 3 operatör tarafından aktive ediliyor. Eğer isteğiniz bir iPhone 4 ise kuyrukta beklemeniz gerekecek. Vodafone ve Turkcell her ne kadar Apple göndermiyor diye açıklasa da kurumsal müşteriler söz konusu olunca iPhone 4`ler piyasaya çıkıyor. Eğer şirket olarak numaraları taşımak isterseniz telefon bayileri ve operatörler telefonu bulmak için daha istekli davranıyor. Özellikle internet hizmeti için kullanılan bu akıllı telefonlarda internet kullanımı konusunda da dikkatli olmak gerekiyor.
MAĞAZALAR COŞTU
Electroworld kırmızı renk dijital oluncaklarla vitrinlerini hazırlarken, mini dizüstü bilgisayar kampanyaları hız kesmedi. Kampanyalarda yine telekom operatörleri etkin rol oynuyor. Taksitler 2011`e sarkıyor. Kredi kartı ödemelerine sıkışanlar taksitleri öteleyebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder